Accesorii inteligente

“Un pas mic pentru Xiaomi, un salt uriaş pentru români”, cam aşa aş putea rezuma anunţul de astăzi al producătorului chinez. Spun acest lucru pentru că foarte mulţi români deţin accesorii smart Xiaomi şi de multe ori principala nemulţumire a acestora a fost legată de lipsa utilităţii variantelor cu NFC în ţară.

Pentru aceştia şi nu numai, Xiaomi România anunţă că începând de astăzi, 3 august, utilizatorii dispozitivelor Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active pot face plăți contactless. Momentan funcţia este disponibilă doar pentru pentru posesorii de carduri Mastercard emise de BCR (în comunicatul de presă nu a fost specificat dacă acest parteneriat va fi dezvoltat şi cu alte bănci, însă sperăm că da).

„În colaborare cu Mastercard și BCR, aducem în atenția publicului dispozitivele Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active, care oferă de acum o modalitate rapidă, sigură și convenabilă de a plăti. Încheierea acestor parteneriate în România este un pas foarte important pentru noi. Suntem convinși că gama wearables va fi esențială pentru ecosistemul plăților. Acestea sunt mai eficiente ca oricând, indiferent dacă este vorba despre plata alimentelor zilnice, a transportului public sau pur și simplu pentru a lua o cafea în timpul rutinei zilnice”, a declarat Gabriel Fârtat, Go to Market Manager AIoT Xiaomi România.

Preţurile acestor accesorii ?

  • Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC – 299 lei;
  • Xiaomi Watch S1 – 1049 lei;
  • Xiaomi Watch S1 Active – 799 lei.