Accesorii inteligente

Xiaomi a intrat și pe piața ochelarilor de realitate virtuală prin Mi VR Play. Avem fix aceeași rețetă ca la Google Cardboard doar că Xiaomi a folosit materiale și optică de mai bună calitate. 

Xiaomi Mi VR Play este compatibil cu telefoanele Android ce au diagonala cuprinsă între 4.7 și 5.7 inch. Mi se pare ușor ciudat că au ales soluția unui fermoar spre a închide smartphone-ul în dispozitivul VR. Compania chineză a dezvoltat și un software dedicat ce permite vizionarea fotografiilor și clipurilor video ca și cum le-ai urmări într-un teatru virtual.

Sosește într-o varietate de culori și modele. Produsul a intrat în testare publică pe piața chineză, iar prețul ar trebui să fie atractiv. Nu cred că va trece pragul a 20 – 30 de dolari.

Sursa: Xiaomi

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.