Telefoane Mobile

XOLO este o companie din India, un fel de Allview, Evolio, E-BODA de pe la noi. Mă rog, piața indiană este mai mare și de aici avansul brandurilor XOLO, Micromax etc. Apropo, și ei își pun logo-urile pe telefoane și tablete de tip ODM.

XOLO A500 Club este cea mai recentă adiție a lor la gama de telefoane Android. S-ar putea să vedem un astfel de smartphone și în țara noastră.

Specificații detaliate pentru XOLO A500 Club:

xolo_a500_club_official

– display IPS de 4 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;

– procesor MediaTek dual-core la 1.3 GHz pe ARM Cortex-A7, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– baterie de 1400 mAh.

Preț – 115 dolari în India. Presupun că în țara noastră pentru un smartphone cu specificațiile de mai sus s-ar situa undeva în jurul a 350 – 400 – 450 lei. Elementul ce diferențiază XOLO A500 Club de alte telefoane low-cost este reprezentat de difuzoarele frontale în stilul HTC One.

Specificațiile sunt modeste, dar prețul de comercializare și difuzoarele încorporate fac diferența. Este recomandat celor care vor un smartphone gălăgios, ascultă muzică pe telefon spre disperarea celor din imediata apropiere.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.