Software

Yahoo a anunţat că va închide Yahoo Groups în data de 15 decembrie 2020. Sistemul electronic de mesagerie a fost lansat oficial pe 30 ianuarie 2001 şi la un moment dat a fost unul dintre cele mai mari colecţii de forumuri de discuţii online din lume.

„Am decis să închidem Yahoo Groups pe 15 decembrie 2020. Yahoo Groups a înregistrat un declin continuu în ceea ce privește utilizarea în ultimii câțiva ani. (…) Mulțumim pentru că ne-ați ajutat să construim una dintre primele comunități digitale.” au transmis oficialii Yahoo. Începând cu 15 decembrie 2020 site-ul Yahoo Groups va fi închis, iar membrii nu vor mai putea primi sau transmite email-uri în interiorul platformei.

Îmi aduc aminte că în perioada facultăţii comunicam cu colegii şi profesorii pe Yahoo Groups, acesta şi Facebook fiind principalele modalităţi de discuţii în acel moment. Vorbesc de perioada 2009 – 2014. Adevărul este că am utilizat Yahoo Groups doar în acest context, personal nu mi s-a părut niciodată o platformă prea user friendly.

Sursa: yahoo.com

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.