Software

YouTube a anunţat oficial că va ascunde numărul de dislike-uri de pe toate clipurile existente pe platformă. Utilizatorii vor putea acorda dislike în continuare, însă numărul total al acestora va fi vizibil doar pentru creatorii de conţinut.

Reprezentanţii YouTube susţin că au luat această decizie pentru a promova „interacțiuni respectuoase între vizitatori și creatorii de conținut”. În trecut au existat numeroase forme de atac asupra creatorilor de conţinut prin abuzul de dislike, în acest fel schimbându-se percepţii ale comunităţilor create.

YouTube testează de ceva timp această modificare, iar acolo unde numărul dislike-urilor nu a mai fost afişat, au scăzut foate mult interacţiunile negative dintre utilizatori şi creatorii de conţinut.

Decizia va fi implementată treptat, astfel că pentru o perioadă de câteva zile s-ar putea să mai vedeţi numărul de dislike-uri pe anumite clipuri.

Iar la final, din categoria “ştiaţi că”, la sfârşit de 2021 clipul cu cele mai multe dislike-uri de pe YouTube este “YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind”, acesta strângând peste 19 milioane de aprecieri negative.

Sursa: blog.youtube

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.