Diverse

În urmă cu puţin timp Altex a organizat o conferinţă de presă prin intermediul căreia a dorit să răspundă acuzaţiilor făcute de ANPC la începutul acestei săptămâni.

După cum probabil ştiţi, în cursul zilei de luni ANPC a anunţat amendarea cu 50.000 de lei a retailerului Altex pentru practici comerciale incorecte în campania Black Friday. În acelaşi comunicat ANPC a anunţat că propune şi suspendarea activităţii până la încetarea practicii comerciale incorecte. Mai multe detalii găsiţi în acest articol.

Reprezentanţii Altex au declarat astăzi că “au fost găsite preţurie greşite la 44 de produse din 1000 verificate. Acestea au fost corectate imediat. Avem 100.000 de articole în ofertă, a fost o eroare umană ce s-a întâmplat. Noi nu închidem, mâine e în continuare Black Friday. Am reparat, mai reparăm. Considerăm că ne-am făcut treaba şi am reparat. Mai reparăm dacă mai e nevoie”.

Altex a precizat că închiderea activităţii nu ar fi benefică nici consumatorilor, nici salariaţilor, nici businessului.

Sursa: zf.ro

Categorii: retail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.