Software

Dacă în 2021 YouTube a început testarea unui abonament YouTube Premium Lite în anumite ţări europene, iată că începutul de 2022 ne aduce alte teste cu potenţial de standardizare într-un viitor foarte apropiat.

YouTube a anunţat lansarea unui abonament anual pentru YouTube Premium şi YouTube Music în următoarele ţări: Statele Unite ale Americii, Canada, Mexic, Brazilia, Japonia, India, Thailanda, Turcia, Rusia şi Germania.

Cei ce aleg un astfel de abonament salvează aproximativ 15-20% comparativ cu plata lunară pentru acelaşi serviciu.

În Statele Unite ale Americii de exemplu, un abonament YouTube Premium pe 12 luni este 119.99 dolari, în timp ce unul pentru YouTube Music ajunge la 99.99 dolari. În mod normal cu plata lunară un utilizator plăteşte 11.99 dolari x 12 = 143.88 dolari pentru YouTube Premium, respectiv 9.99 dolari x 12 luni = 119.88 dolari pentru YouTube Music.

Pentru a-l face mai atractiv, mai ales că este o propunere nouă, cei care se abonează până pe 23 ianuarie au un preţ promoţional de 107.99 dolari pentru YouTube Premium şi 89.99 dolari pentru YouTube Music.

Sunt şanse foarte mari ca în câteva luni acest abonament anual să devină disponibil şi în România, mai ales că în ultima perioadă observ o uşoară disperare în domeniu pentru a creşte gradul de monetizare.

Sursa: 9to5google.com

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.