Retelistica

Orange a anunţat astăzi lansarea abonamentului Yoxo by Orange. Acesta este primul abonament Orange 100% digital, adică poate fi modificat în fel şi chip doar din faţa telefonului.

Care sunt beneficiile acestui abonament ?

  • abonamentul nu are o perioadă minimă contractuală;
  • utilizatorul are control mereu pe telefon, direct din aplicația mobilă, disponibilă 24/7, pentru iOS sau Android;
  • dacă nu consumi tot netul din abonament, la final de lună primeşti banii înapoi pe ce nu ai consumat, sub formă de reducere pe următoarea factură sau direct pe card, dacă alegi să închizi abonamentul;
  • poți modifica abonamentul și accesul la roaming în zona SEE sau poți activa opțiuni extra, în fiecare lună.

Yoxo by Orange include minute şi SMS-uri naţionale nelimitate şi date mobile cuprinse între 20 GB şi 140 GB (în funcţie de pachetul ales). Preţurile pleacă de la 30 lei abonamentul cu 20 GB fără date în SEE şi ajung până la 60 lei cu 140 GB şi 6.06 GB în SEE.

Momentan Yoxo by Orange este adresat doar clienţilor Orange cu cartelă PrePay sau celor a căror abonament a expirat. Mai multe detalii găsiţi pe orange.ro.

Categorii: orange

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.