Apple

Atunci când vine vorba de lansare de produse, puține companii sunt capabile să atragă un număr de consumatori atât de mare, în magazinele lor, ca Apple. De fiecare dată când un iDispozitiv ajunge pe scenă, mii de fani așteaptă zile întregi la coadă, indiferent de condițiile meteo, pentru a fi primii care să pună mâna pe produs. Lansarea iPhone 5 de anul acesta din septembrie, nu a fost diferită de precedentele din anii trecuți.

Apple se mândrește de reacția pe care o generează în fiecare an, postând un clip de 2 minute în care evidențiază entuziasmul oamenilor referitor la acest produs.

Desigur, nu toată lumea vede fenomenul Apple de la lansarea produselor cu ochi buni. Unii susțin că a devenit mai mult o „isterie” sau un „trend al oamenilor disperați”. Printre cei ce au păreri negative față de acest fenomen se găsește și Samsung, care nu pierde nici o șansă de a-și manifesta părerea în anti-reclamele proprii.

Nici Nokia nu are o părere prea bună:

Voi ce părere aveți?

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.