Software

Zonga powered by Vodafone este primul serviciu românesc ce oferă acces la peste 25 de milioane de medii, 1.8 milioane artiști români și străini. Înregistrează peste 2 milioane de ascultări lunare și peste 60% sunt făcute de pe smartphone. Zonga poate fi accesat din browser, PC / MAC, Android, iOS, Windows Phone, Samsung SMART TV.

Există  sincronizare a listelor de melodii, indiferent de mediul de pe care accesezi streamingul. Multe persoane preferă să asculte muzică direct de pe YouTube, dar Zonga are atuurile sale (trafic de date ce poate fi de 10 ori mai mic, consum de resurse de până la 3 ori mai mici, mă refer la autonomia smartphone-ului).

Utilizatorii Cartelei Vodafone au acces gratuit la aplicația mobilă a Zonga, în mod promoțional pentru 1 an de zile. Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2014 și singura condiție îndeplinită este ca utilizatorul de cartelă să nu intre în perioada de grație din momentul în care și-a activat Zonga în mod gratuit.

Traficul de date făcut prin Zonga se scade din planul tarifar ales, din traficul de date încorporat în opțiunea / extraopțiunea activată sau în funcție de tarifele practicate de operatorul telecom. Ca să fiu mai explicit, se oferă acces gratuit la serviciu, dar traficul de date se contorizează.

Mai mult detalii pe Vodafone.ro.

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.