Telefoane Mobile

ZTE a trimis o invitaţie pentru presa din Statele Unite ale Americii în care anunţă că pe data de 17 octombrie va lansa la New York un smartphone cu ecran pliabil. Conform informaţiilor neoficiale telefonul se va numi cel mai probabil ZTE Axon M (mai există şi varianta de ZTE Axon Multy) şi va integra două display-uri care închise vor forma un telefon cu 2 ecrane (faţă – spate), iar deschise vor transforma device-ul într-o tabletă.

Cele două ecrane vor avea o rezoluţie de 2160 x 1920 pixeli, iar deschise vor avea împreună o diagonală de 6.8 inci. Interesant este că display-urile vor putea afişa şi informaţii diferite, astfel că pe unul dintre ecrane veţi putea conversa cu cineva pe Facebook, în timp ce pe celălalt veţi putea urmări trailerul unui nou film.

La capitolul hardware se aşteaptă ca ZTE Axon M să fie echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 820 / 821, 4 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare, baterie de 3120 mAh şi Android 7.1 Nougat ca sistem de operare. Preţul ar urma să ajungă până la 650 dolari.

Sursa: androidauthority.com

Categorii: zte

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.