Smartphone

Sony este unul dintre cele mai grele nume din industria telefoanelor inteligente, chiar dacă la capitolul vânzări nu se vede acest lucru. Compania japoneză inovează în permanenţă, iar device-urile sale de top integrează de fiecare dată ceva diferit de concurenţă. Cu toate acestea foarte mulţi utilizatori au criticat design-ul aproape identic între toate modelele lansate în ultimii 4 ani.

CEO-ul Sony India, Kenichiro Hibi, a declarat unei publicaţii locale că a venit timpul ca Sony să facă o schimbare radicală în ceea ce priveşte aspectul telefoanelor sale şi că în foarte scurt timp va fi lansată o nouă generaţie de smartphone-uri. Chiar dacă nu a oferit o estimare de timp, analiştii susţin că MWC Barcelona 2018 va fi locul în care compania japoneză îşi va dezvălui noua serie de telefoane inteligente.

Design-ul actual numit “Omnibalance” a fost introdus prima data în anul 2013 prin intermediul terminalului Sony Xperia Z, iar după mai bine de 4 ani Sony a decis că e cazul unei schimbări. Sper că noul design va fi mai modern, mai actualizat şi nu va rămâne în picioare încă 4 ani de acum înainte.

Sursa: theverge.com

Categorii: sony
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.