Telefoane Mobile

ZTE se pregăteşte să lanseze un smartphone de top pentru piaţa din Statele Unite ale Americii. Acesta se numeşte ZTE Axon Phone şi conform invitaţiilor de presă trimise în această ţară va fi lansat pe 14 iulie.

Curios este faptul că în imaginile postate online telefonul are aplicat pe spate logo-ul Axon, iar denumirea ZTE nu apare menţionată nicăieri. Este posibil ca pentru această piaţă ZTE să utilizeze brandul secundar Axon, precum în India utilizează doar denumirea de Nubia.

ZTE Axon Phone

ZTE Axon Phone pare a fi un device elegant, realizat la înalte standarde de calitate, cu echipare hardware de top. Din primele informaţii ştim că acest smartphone va dispune de 4 GB memorie RAM, cameră foto duală cu flash dual-LED capabilă de filmări în format 4K, tehnologie audio Hi-Fi, Android 5.0 / 5.1 Lollipop şi 3 variante de culori: albastru, auriu şi alb.

Din păcate sunt şanse infime ca acest model să părăsească Statele Unite ale Americii, însă poate îl vom vedea şi în Europa sub altă denumire.

ZTE Axon Phone 2

Sursa: axonphone.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.