Telefoane Mobile

ZTE Blade L2 este un smartphone cu display de 5 inch și rezoluție 480×854 pixeli. Integrează un procesor quad-core la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB.

Rulează Android 4.2 Jelly Bean. Pe partea de conectivitate dispune de 3G, Wi-Fi în standardele b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, suport pentru 2 cartele SIM. În ce privește capacitățile foto & video: cameră principală de 5 Megapixeli și frontală de 0.3 Megapixeli.

Bateria este de 2000 mAh, grosimea se situează la 8.95 mm. Urmează a debuta în Grecia, Spania, Marea Britanie, Germania, Mexic, Chile, Columbia, Venezuela. Nu am găsit detalii legate de preț.

Sursa: Unwiredview.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.