Smartphone

Camera foto duală a fost o modă anul acesta şi dacă iniţial doar smartphone-urile cu pretenţii îşi permiteau să se laude cu o asemenea caracteristică, în ultimele săptămâni mai multe device-uri chinezeşti mid-range au fost prezentate cu această noutate.

Se pare că începutul lui 2017 ne va aduce încă un telefon cu cameră foto duală, iar acesta se va numi ZTE Blade V8. Acesta va fi echipat cu un senzor de 13 megapixeli + unul secundar de 2 megapixeli ce va permite realizarea de fotografii tip bokeh. Va exista şi o cameră foto frontală de 13 megapixeli ce promite selfie-uri de foarte bună calitate.

Din punct de vedere hardware ZTE Blade V8 nu va excela: display de 5.2 inci cu rezoluţie FullHD, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 435, 3 GB RAM şi 32 GB spaţiu de stocare. Smartphone-ul va fi unul de tip unibody şi va avea o construcţie metalică. Mai multe detalii despre acest terminal vom afla în primele zile din 2017.

Dragilor, acesta a fost ultimul meu articol pe 2016. Mâine, adică astăzi că este trecut de miezul nopţii, mă voi bucura împreună cu familia de ultimele ore din acest an. Vă urez un 2017 plin de satisfacţii, tona de sănătate, kilu’ de gadget-uri, mai puţin stres şi să rămâneţi cel puţin la fel de activi pe gadget.ro. Vă multumesc că ne citiţi, că ne înţelegeţi, că ne comentaţi, că ne sfătuiţi, că ne contraziceţi, că ne explicaţi şi că ne sunteţi alături zi de zi.

Acum îmi dau seama că am ales un articol stupid la sfârşitul căruia să vă scriu aceste cuvinte, însă ma duc la nani şi altul nu mai fac. La mulţi ani fericiţi ! Noapte bună.  

Sursa: gizmochina.com