Televizoare

RCS-RDS a adus mai multe noutăți în grila sa de TV pentru începutul lui 2017, cea mai notabilă este revenirea Discovery Channel. 

În pachetul de bază sosesc Discovery Channel și TLC – pe cablu analogic și digital, dar și pe satelit, E!Entertainment sosește în grila TV de cablu digital și este un post TV ce difuzează programe de divertisment dedicate celebrităților 24/24.

În pachetele opționale aterizează HBO2 în format HD  (HBO și HBO MaxPack). În HBO MaxPack sosește și Cinemax2 – filme din cinematografia internațională, producții premiate la festivalurile de profil.

Digi TV aduce până la peste 100 canale TV, 30 în format HD.

Cred că este o veste bună pentru cei ce-și doreau Discovery pe TV. Recunosc că în 2016 m-am uitat mai puțin ca niciodată la televizor.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.