Smartphone

Văd că a ajuns un nou smartphone în oferta Cosmote prin magazinele Germanos. Se numește ZTE Grand X IN  și costă 999 lei fără semnarea vreunui abonament. Din păcate nu am detalii legate de prețul acestui telefon la semnarea unui contract cu Cosmote. Voi face un update la articol, bănuiesc că din 13 ianuarie când se va face trece la primul catalog Germanos pe 2013 vor fi și detaliile.

Ce integrează ZTE Grand X IN?

– TFT de 4.3 inch cu rezoluție 540×960 pixeli;

– procesor Intel Atom Z2460 la 1.6 GHz, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.0 Ice Cream Sandwich;

– 3G cu viteze de până la 21 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 2.1, NFC, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;

– cameră foto de 8 Megapixeli ce filmează la 1080p, cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 1650 mAh, 140 gr. și 9.9 mm grosime.

Observați că stă destul de bine la capitol hardware în raport cu prețul la care va fi comercializat. Avem de-a face cu primul smartphone cu CPU Intel și Android de pe piața locală.

Mi-aș dori să testez un astfel de smartphone, dar Cosmote nu colaborează cu site-urile de specialitate și ZTE nu a avut niciun eveniment pe plan local, nici nu cred că au partea de comunicare.

Cum vi se pare ZTE Grand X IN?

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.