Smartphone

Un nou smartphone ZTE a fost listat în GFXBench sub numele de cod ZTE Z986. Vorbim de o phabletă mid-range cu specificaţii decente care va rula încă din fabrică Android 7.1.1 Nougat. Aş putea spune că este impresionant acest lucru, deoarece ZTE nu este unul dintre producătorii activi la capitolul software (nu lansează nici produse cu software actualizat, nici nu oferă update-uri ulterioare).

ZTE Z986 ar urma să dispună de un display de 6 inci cu rezoluţie FullHD, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 tactat la 2.0 GHz, Adreno 506 GPU, 2 GB RAM, 16 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 13 megapixeli şi cameră frontală de 5 megapixeli.

Sunt sigur că în perioada următoare vom afla mai multe detalii despre acest smartphone misterios, poate vom vedea şi câteva imagini.

Sursa: gizchina.com

Categorii: zte

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.