Smartphone

Oukitel K6000 Plus este un smartphone chinezesc ce dorește a ieși în evidență prin capacitatea acumulatorului, prin autonomia oferită în utilizarea de zi cu zi. 

Câteva din specificațiile sale:

  • procesor MediaTek 6750 de tip octa-core;
  • Android 7.0 Nougat;
  • cititor de amprentă în partea frontală, are rol și de tastă fizică cu rol de scurtătură spre ecranul de start;
  • baterie de 6080 mAh cu încărcare rapidă la 12V / 2A și încărcarea de la 0 – 100% s-ar produce în 1 oră și 40 de minute.

Nu am găsit detalii legate de display, cantitatea de memorie RAM și ce camere foto și video urmează a fi integrate pe dispozitiv. Bănuiec că merge pe rețeta lui K6000 – display de 5.5 inch, 2 / 3 GB memorie RAM și 16 / 32 GB spațiu de stocare.

Alt smartphone cu specificații similare – Oukitel K6000 Pro.

Mai multe detalii legate de Oukitel K6000 Plus urmează a fi oferite până la sfârșitul lui martie. Am testat câteva telefoane Oukitel și pot să spun că s-au descurcat destul de bine. Nu am avut parte de suprize neplăcute.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.