Informaţiile cu privire la Samsung Galaxy Tab se înteţesc şi acum potrivit sursei aflu că Samsung se pregăteşte să arate publicului în luna septembrie primul său tablet pc cu Android şi design similar seriei Galaxy.
Evenimentul pare a fi în Berlin şi anume IFA Consumer Electronics Show ce se desfăşoară între 3 şi 8 septembrie. Unul dintre cei ce conduc destinele zonei de mobile de la Samsung a afirmat că pe piaţa sud-coreeană tableta va poposi în Q3 2010.
În funcţie de preţul afişat cred că este printre singurele produse ce pot rivaliza de la egal la egal cu mult mai titratul iPad.
Mai jos o comparaţie între Galaxy Tab şi iPad (pentru device-ul de la Samsung ţin să precizez că sunt zvonuri):

Specificaţii Samsung Galaxy Tab iPad
Procesor 1,2 Ghz 1 Ghz
Memorie internă 16 Gb plus sd card de până la 32 Gb 16, 32 sau 64 Gb flash drive
Ecran 7 inch 9,7 inch
Baterie 4000 mAh 6000 mAh
Greutate 370 grame 680 (modelul cu Wi-Fi)  sau 730 de grame (3G-ul)
Sistem de operare Android 2.2 iOS 4

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.