Am făcut o listă cu 10 produse ce au preț de până în 100 lei. Sper ca măcar 1 – 2 – 3 itemi să vă stârnească interesul.

1. Boxă portabilă Hama Cube 2.0 👈🖱️

🔺Are nota 4.75 / 5 acumulată din 20 de recenzii

Hama este o companie germană cu o istorie de peste 100 de ani. Mă rog, mare parte din producție este realizată în China, dar trecem asta la diverse. Au produse ok, iar boxa de mai sus mi se pare a fi în această linie. Nu are cum să epateze la 69.99 lei, dar își face treaba.

Are 4W RMS, baterie de 1050 mAh ce-i aduce până la 10 ore de autonomie și încărcare pe USB Type-C, iar conexiunea cu smartphone-ul sau altă sursă de muzică se face pe bluetooth 5.0 sau jack audio de 3.5 mm. Are și un mic accesoriu ce facilitează prinderea la rucsac.

2. Filtru apă Aquaphor Topaz 👈🖱️

🔺Feedback bun din partea celor ce l-au cumpărat

A strâns nota 4.61 din 49 de review-uri. Folosesc Aquaphor Modern 2 și chiar astăzi am achiziționat un pachet de 2 filtre. Pot să spun că-și face datoria și este cu adevărat ușor de montat & întreținut.

Modelul de mai sus are și o reducere suplimentară de 10% prin codul home. Condiția este să fie aplicată reducerea la un coș de minim 150 lei.

Filtrul Aquaphor Topaz 2 elimină clorul activ din apă, dar și alte particule provenite din produse petroliere, pesticide, metale grele, fenol etc.

3. Geantă laptop de până la 16 inci 👈🖱️

🔺Are un nume neinspirat – Spacer…, Fritz

Este suficient de spațioasă pentru laptopuri cu diagonala de până la 16.4 inci. Este fabricată din nylon și cureaua este ajustabilă.

4. Încărcător auto dual cu USB Type-C și USB Type-A 👈🖱️

🔺Este compatibil cu Quick Charge 3.0 și Power Delivery 3.0

Încarcă PD cu 5V / 2.4A, 9V / 3A, 12V/ 2.25A (maxim 27W) și QC 3.0 cu 3.6V – 6.5V / 3A, 6.5V – 9V / 2A și 9V – 12V / 1.5A (maxim 18W).

5. Mașină cu telecomandă  👈🖱️

🔺Nota 4.96⭐ / 5 din 170 de review-uri

home este codul ce-i reduce prețul cu 10%. A strâns mult feedback de-a dreptul excelent și presupun că este o jucărie cu adevărat ok pentru suma plătită. Până și magazinul ce vinde produsul are rating mare – 4.9 (mai mare chiar și față de cel obținut de eMAG).

6. Memorie USB Hama de 64 GB cu carabină 👈🖱️

🔺La nevoie se transformă în breloc ad-hoc

Denumirea oficială este Hama Hook Style. Plătiți mai mult pentru formă și mai puțin pentru tehnologia încorporată.

7. Memorie USB Type-C Samsung 👈🖱️

🔺Atinge viteze de până la 300 MB/s

Poți transfera fișiere de pe smartphone sau alt dispozitiv cu port USB Type-C. Cântărește doar 3.4 gr. și este rezistent la contactul cu apa. Îl găsiți în configurații cu 64 GB, 128 GB și 256 GB. Modelul de 128 GB este cu 6.7 lei peste pragul stabilit pentru gadgeturile din acest articol.

8. Penny Board Playlife Vinyl 👈🖱️

🔺Evaluare de 4.88 din 17 review-uri

Costă 39.99 lei și la comenzi cu un coș de 100 lei se activează o reducere de 10% față de prețul afișat. Este un penny board cu lungimea de 57 cm și lățime de 15 cm. Pentru moment doar modelul pe verde este disponibil.

9. Stylus pen Zoopie 👈🖱️

🔺Poate fi folosit cu dispozitive ce rulează Android, iOS și Windows

Compatibilitatea este suficient de largă și cuprinde produse cu diferite SO. Se specifică că la iPad este compatibil cu modelele mai vechi realizate între 2010 și 2017, iar la Android și Windows nu ar fi astfel de limitări. Este un stylus pen capacitiv cu alimentare pe USB Type-C, iar carcasa este din aluminiu.

10. Termos de călătorie Tefal 👈🖱️

🔺Termos cu capacitatea de 0.36 litri și capacu cu sistem 360 grade

Până și aici s-au strâns peste 140 de review-uri – 4.72 dintr-un maxim potențial de 5. Sunt trei variante de culoare: verde, negru și albastru. Poate fi curățat în mașinile de spălat vase. Băutura poate fi servită din orice unghi. Trebuie doar apăsat un buton.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 100 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.