Retelistica

Grupul Digi continuă să fie o surpriză plăcută, acesta crescând sănătos de la an la an. Grupul oferă servicii de telefonie mobilă, internet fix, cablu tv și telefonie fixă în România, Spania şi Italia, iar în curând îşi va extinde efectiv activitatea şi în Portugalia sau Belgia.

În primele 9 luni ale anului grupul Digi a obţinut venituri totale de 1.162 miliarde de euro, iar estimările susţin că pe întreg anul 2022 grupul va obţine venituri totale de 1.5 miliarde de euro. Creşterea importantă nu vine din măriri de preţ, ci din creşterea bazei de clienţi. În România Digi a atras peste 1.3 milioane de noi servicii, în timp ce în Spania rezultatele sunt similare, peste 1.2 milioane de noi servicii.

Serghei Bulgac, directorul general al grupului Digi, a declarat: “Prețurile noastre nu s-au modificat, cifrele au crescut. Pentru că a crescut numărul de utilizatori, atât în Spania, cât și în România. Suntem foarte bucuroși, mândri și recunoscători atât clienților, cât și colegilor noștri pentru realizările acestea. Cu siguranță, până la sfârșitul anului, veniturile se vor apropia de 1,5 mld. euro.”

Ca şi abonat Digi mă declar mulţumit de serviciile oferite de ei, chiar dacă de curând m-am portat de la Digi Mobil în reţeaua Orange.

Voi sunteţi mulţumiţi de serviciile Digi ?

Sursa: digi24.ro