30 de gadgets cu preț de până în 300 lei – Ep. 1

02/11/2023

Am făcut o listă de 30 de gadgets ce se încadrează ca preț sub pragul a 300 lei. Veți descoperi produse cu feedback de-a dreptul excelent și recomandări interesante de achiziție.

1. Bandă LED Govee  👈🖱️

🔺O poți înrola în aplicația de smartphone și primește comenzi vocale prin Asistentul Google și Amazon Alexa

Folosesc mai multe produse Govee, nu și o bandă LED, dar la un moment dat voi cumpăra și una din asta. Ideea este că mi se pare că sunt cumva mai buni față de alte companii chinezești cu care concurează, iar experiența de utilizare se află la nivel de Philips Hue, chiar și mai bine din câte discutam la un moment cu câțiva prieteni.

Mi se pare a fi una dintre cele mai bune soluții de genul. Am să revin cu un articol în care includ 10 soluții spre a avea un plus de culoare în locuință, de la lampadare și până la benzi concepute pentru televizor.

2. Baterie externă Baseus de 30000 mAh 👈🖱️

🔺Capacitate mare ✅, încărcare cu adevărat rapidă ❌

Este o baterie de capacitate mare – 30000 mAh, iar Baseus este un brand cumva apreciat pe partea de accesorii. Încarcă la 20W, are și un display ce afișează capacitatea de încărcare. Sunt două porturi USB, unul de tip USB Type-C și altyl de tip microUSB pentru încărcare.

3. Boxă wireless JBL Go3 👈🖱️

🔺Probabil, cel mai vândut produs JBL în România

Are certificare în ce privește rezistența la contactul cu apa. Sosește într-o multitudine de culori: roșu, verde, negru, alb/gri, alb, roz / albastru, roz, albastru, multicolor, verde / roz etc. Are nota 4.82 din 621 de review-uri (una dintre cele mai recenzate boxe wireless de pe eMAG.ro).

4. Boxe pentru PC / laptop 👈🖱️

🔺Creative este un brand apreciat pe nișa audio

Nu le-aș considera boxe pentru PC, ci mai degrabă pentru laptop. Sunt compacte și ajută să auzi ceva la notebook, că unele modele sunt modeste rău la capitolul audio. Au 8W RMS / satelit, 16W RMS împreună, iar alimentarea cu energie se face pe USB.

5. Cameră supraveghere TP-Link Tapo C320Ws pentru exterior 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai ieftine soluții de genul, iar feedback-ul este cât se poate de bun

Succesul produselor TP-Link precum Tapo C320WS stă mai ales în partea de setare, una concepută din start să fie ușor de parcurs și de  către o persoană atehnică. TP-Link Tapo C320WS a strâns nota 4.40 din 199 de review-uri. Filmează în 1440p, poți conecta camera la internet prin Wi-Fi sau pe fir, stochează local pe cardurile microSD de până la 256 GB și primește control vocal prin Amazon Alexa și Asistentul Google.

6. Cântar Xiaomi Mi Smart Scale 2 👈🖱️

🔺Raport preț / specificații de-a dreptul imbatabil pentru cântarul Xiaomi

Folosesc un cântar Xiaomi Mi Smart Scale de o bună perioadă de timp. Mi se pare a fi una dintre cele mai bune soluții în a te motiva să încerci să-ți îmbunătățești condiția fizică. Îți oferă multe informații și te ajută să ai un grafic întins pe ani și ani.

7. Card microSD Samsung de 256 GB 👈🖱️

🔺În pachet este inclus și adaptorul pentru SD, iar Samsung are o reputație de producător apreciat de microSD-uri

Dacă aveți un dispozitiv ce acceptă carduri microSD de până la 256 GB, Samsung are o soluție în cardul microSD de mai sus. Îl găsiți și în variantele cu 64 GB, 128 GB stocare.

8. Căști bluetooth Anker Soundcore Life Q20i  👈🖱️

🔺Anker își formează o reputație solidă și pe segmentul audio, nu doar pe baterii și accesorii de încărcare

Anker are un renume pe partea de baterii externe și încărcătoare, dar am văzut feedback bun și în ce privește căștile sale audio. Așa se întâmplă și cu căștile wireless on-ear de mai sus. Au nota 4.89 din 9 review-uri și puteți activa și o reducere de 10% prin codul timpliber.

9. Căști wireless OPPO Enco Free2  👈🖱️

🔺Am testat căști wireless OPPO și mi-au lăsat o impresie pozitivă

OPPO Enco Free2 sunt căști true wireless cu anulare a zgomotului. Sunt tunate împreună cu Dynaudio, iar autonomia ajunge până la 30 ore cu energia stocată în carcasă. Au nota 4.87 din 39 de review-uri.

10. Compresor auto Xiaomi MiDrive Lite 👈🖱️

🔺Un accesoriu ce nu strică să-l aveți pe undeva prin portbagaj

Este genul de produs pe care regreți instant că nu-l ai în automobil sau la îndemână când se întâmplă ceva. Se alimentează de la priza de 12V a mașinii, iar recenziile sunt la superlativ – 4.75 din 216 review-uri. Are manometru integrat și protecție la suprasarcină.

11. Controller Microsoft pentru PC și Xbox 👈🖱️

🔺Cel mai bun gamepad pentru Xbox și PC

Am trei exemplare. Cel cumpărat în urmă cu câțiva ani încă funcționează impecabil, am și alte două pe USB Type-C și actualizate puțin la nivel de design precum cel de mai sus. Am cumpărat și stand de încărcare + 2 acumulatori.

12. Google Chromecast 4K 👈🖱️

🔺Cel mai apreciat produs de pe această nișă

Are nota 4.71 din 451 de review-uri. Este cea mai bună soluție pentru cine folosește un non smart TV sau, pur și simplu, caută o alternativă la sistemul de operare preinstalat pe televizor. Modelul pe alb coboară sub pragul a 300 lei, iar cel pe roz costă câțiva zeci de lei în plus.

În pachet este inclusă și telecomanda cu butoane dedicate pentru Netflix și YouTube.

13. Încărcător baterii GP cu baterii AA de 2700 mAh incluse 👈🖱️

🔺Producător recunoscut pentru calitatea sa bateriilor sale

Am mai multe baterii AA și AAA + încărcătorul aferent de la GP și pot să spun că sunt mulțumit de achiziția produsă. Am scăpat de grija acumulatorilor de acest fel, cumpăram mereu și tot se întâmpla să fiu prins pe picior greșit cu lipsă un anumit tipar.

14. Încărcător de 100W de la OnePlus 👈🖱️

🔺Este recomandat pentru laptop și smartphone

Îl găsiți vândut direct de către eMAG. Are port USB Type-C și USB convențional și furnizează putere maximă de până la 100W.

Alimentează la:

– Iesire USB: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 10V/9.1A, 11V/9.1A;

– Iesire USB Type-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 3.3-21V/3A, 20V/3.25A, 10V/9.1A, 11V/9.1A;

– Iesire USB + USB Type-C: 50W + 50W.

15. Încărcător wireless Samsung cu charger în pachet 👈🖱️

🔺Nu epatează prin viteza de încărcare față de alte soluții concurente venite din China

Este inclus și încărcătorul propriu-zis în pachet, pe lângă padul de încărcare wireless. Samsung nu atinge cine știe ce viteze de încărcare dacă ne raportă la companiile chinezești care au ajuns la 50W sau chiar 100W wireless. Modelul de mai sus încarcă bătrânește la 15W.

16. Kit tastatură și mouse Logitech 👈🖱️

🔺Tipul de produse prin care Logitech și-a făcut un nume în țara noastră și nu numai

Au adunat 4.48 din 209 recenzii. În denumirea lor este inclus și termenul Silent, trag concluzia că avem o tastatură și un mouse wireless ce pun accentul pe partea de silențiozitate. Le găsiți și pe alb, nu doar în varianta pe negru.

17. Mouse HyperX Pulsefire 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai apreciate mouse-uri cu fir

HyperX a intrat în ograda HP. HyperX Pulsefire l-am descoperit recomandat de către mai multe publicații tech din afară. Este un mouse cu fir ce are senzor de 16000DPI, 6 butoane, cântărește doar 59 gr.

18. Mousepad XXL 👈🖱️

🔺Pentru cei care vor să acopere întreg biroul

Dimensiunile sale sunt de 120 x 61 cm și văd că în descrierea sa se specifică că este rezistent la contactul cu apa. Marginile sunt cusute pentru rezistență crescută.

19. Player mp4 Sony 👈🖱️

🔺Sony are mp4 playere precum acest model cu preț de până în 300 lei, dar și modele premium la peste 1500 lei

Redă fișiere în formatele mp3, AAC, WMA și LPCM, iar autonomia este de până la 35 de ore.

20. Nest Hub din prima generație 👈🖱️

🔺Cea mai accesibilă boxă smart cu display de la Google

Am prima generație de câțiva ani și sunt mulțumit. Între timp au lansat a doua generație de Nest Hub ce are un difuzor mai puternic și câteva funcții în plus. Am primit astăzi a doua generație de Nest Hub și dacă credeți că este de interes un review îmi puteți scrie în secțiunea de comentarii.

21. Periuță de dinți electrică 👈🖱️

🔺Poartă și sigla Xiaomi, dar nu știu cât de implicat este producătorul chinez la această periuță de dinți electrică

Mi-a atras atenția prin nota mare – 4.91 din 43 de review-uri. Observ că are un ecran touch color, motorul magnetic permite până la 42.000 de rotații, sunt 32 de niveluri de intensitate opționale, 4 moduri și 20 de planuri presetate. Are și aprobare FDA (autoritate recunoscută din SUA).

22. Placă de fitness pentru flotări 👈🖱️

🔺Poți exersa o sumedenie de exerciții pentru grupe diferite de mușchi

Dovada că este un produs bun stă în evaluările primite: 4.91 din 47 de review-uri. Punctul său forte este dat de către multitudinea de exerciții pe care le poți face pe o singură placă.

23. Priză smart Tapo 👈🖱️

🔺Ieftină și de bună calitate

Am folosit modelul de mai sus și singura chestie care îmi lipsea, dar nu așa mult, era monitorizarea consumului de energie. Modelul ceva mai scump are și această funcție.

24. Rack extern ADATA pe USB Type-C 3.2 👈🖱️

🔺Are și luminițe RGB, dar și performanțe de top

Am modelul ROG de rack extern, dar și ADATA de mai sus s-ar descurca exemplar cu orice SSD compatibil îi încorporați. În pachet este inclus și un pad termic.

25. Rucsac Legion pentru laptopuri de 17 inci 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai apreciate rucsacuri pentru laptopurile de gaming

Iese în evidență prin scutul frontal ce-l ajută și în a obține rezistența la contactul cu apa. Are buzunare speciale pentru căști, mouse și tastatură. Este conceput pentru laptopurile de gaming cu diagonală de până la 17.3 inci.

26. SSD Kingston de 1 TB 👈🖱️

🔺Îl găsiți în variante de 250 GB, 500 GB, 1 TB, 2 TB și 4 TB

Nu epatează neapărat la viteze, deși nu sunt deloc rele și mai ales punctează la partea de preț. Atinge 3500 MB/s la citire și 2100 MB/s la scriere.

27. Stylus capacitiv 👈🖱️

🔺Este excelent pentru cine dorește să ia notițe pe un laptop sau pe o tabletă

Punctul său PRO este prețul față de alte produse concurente. A obținut 4.72 din 232 review-uri, iar concluzia este că își face datoria cu brio.

28. Aspirator + suflantă cu acumulator 👈🖱️

🔺2-in-1: aspirator și suflantă de aer

Are 3 trepte de voiteză, 7 accesorii, încărcare pe USB Type-C și livrare gratuită la easybox pentru cei cu abonament Genius. A stârns și câteva evaluări bune, dar mi se pare că sunt prea puține review-uri ca să tragem o concluzie într-un sens sau altul.

29. Umidificator 👈🖱️

🔺Are și un ecran ce afișează informații în timp real despre gradul de umiditate din încăpere

Recenziile sunt bune: 4.35 din 79 de review-uri. Și aici intervine livrarea gratuită prin Genius, deși nu este un produs vândut direct de către eMAG. Sunt 3 niveluri de umidificare, iar rezervorul este mare (4.5 litri).

30. Xiaomi Smart Band 7 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai ieftine și bune brățări de fitness

A apărut și 8-ul, asta face ca 7-le să fie ceva mai bine poziționat ca preț. Alături de Huawei Band 7 este una dintre cele mai bune brățări de fitness în această zonă.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile sub 300 lei erau valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Emil Dragotă
Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.