În selecția făcută astăzi veți găsi o lanternă breloc de la Varta, un cooler ieftin, aparat de ras electric de la Xiaomi etc.

1. Lanternă LED tip breloc Varta;👈🖱️

Cred că fiecare dintre noi are câte un breloc, iar funcția de lanternă ad-hoc nu strică niciodată. Funcționează cu 2 baterii CR2016, autonomia este de 6 ore și raza de acțiune de până la 11 metri.

2. Mousepad gaming Gembird;👈🖱️

Este pe dimensiune mare – 900 x 350 mm. Costă doar 28.52 lei și este livrat prin Genius. A obținut nota…, 4.92 din 179 recenzii. Mi se pare că aduce un plus de culoare și presupun că stă destul de bine și ca feedback pentru mouse + utilizare în timp.

3. Suport universal pentru telecomandă;👈🖱️

Dacă se întâmplă de multe ori să nu mai găsești telecomanda televizorului, poți apela la o soluție de genul celei ce o descoperiți în linkul de mai sus. O poți atașa pe un perete sau în spatele TV-ului. Am citit în descriere că au încorporat magneți pentru prindere față / verso. Telecomandă trebuie să aibă până la 20 mm lățime.

4. Cooler procesor ID-Cooling;👈🖱️

Este o soluție de buget ce iese în evidență prin silențiozitate, ușurință în montare (compatibil cu procesoare Intel), dar și prin performanțele oferite. Dacă vrei performanțe la superlativ, te orientezi spre produse cu preț mai mare. Nu-i poți cere să facă minuni la 45 lei.

5. Aparat de ras electric Xiaomi Pinjing;👈🖱️

Abia ce a apărut și în țara noastră și a primit un review negativ haios. Am tras o privire și pe un shop chinezesc unde a fost listat de mai mult timp și a strâns nota 4.6 din 47 recenzii. Este un aparat de ras compact, cu alimentare pe USB Type-C și mai degrabă are rol de îngrijire în excursii etc. Dacă ai o barbă deasă ce crește în ritm alert, te orientezi spre altceva.