A trecut ceva timp de la o selecție de 5 gadgets cu preț de sub 50 lei. În oferta curentă veți găsi o aplică LED cu baterie pentru spațiile unde nu poți trage un cablu electric sau să alimentezi de la priză, un termometru cu hirgometru încorporat, cub Rubik și altele.

1. Geantă ASUS pentru laptopuri de până la 16 inci; 👈🖱️

Geanta ASUS acomodează notebook-urile cu o dimensiune a ecranului de până la 16 inci. Are buzunar special pentru smartphone, compartiment pentru documente în format A14, fabricată dintr-un material ce rezistă la umiditate, compartiment interior ce este căptușit spre a proteja laptopul. Cureaua de umăr este detașabilă. A strâns numeroase review-uri pozitive.

2. Set 3 becuri LED Osram cu filament;👈🖱️

Sunt ieftine și mi se pare că aduc o notă plăcută acolo unde sunt instalate. Sunt pe soclu E27, de 7W (60W) și cu lumină caldă. Este și opțiunea de lumină neutră.

3. Termometru Xiaomi Mijia;👈🖱️

Am cumpărat trei unități și le-am înrolat în Xiaomi Home. Sunt curios de monitorizarea nivelului de umiditate, am cumpărat și un umidificator pentru că sunt atinse valori în jurul a 30%, iar minimul este undeva în jur de 40%. Așa se întâmplă de obicei pe timp de iarnă.

Se conectează prin bluetooth și realizează un istoric pe zile al temperaturilor atinse în locuință + valorile de umiditate. Poți să-l conectezi în ecosistemul Xiaomi și să pornești automat umidificatorul sub o anumită valoare atinse în locuință, idem și pentru temperatură dacă ai un calorifer smart etc.

4. Cub Rubik Magnetic;👈🖱️

Mi-am dorit mult o jucărie de genul când eram mic, dar am avut doar clone ieftine care se rupeau rapid după câteva utilizări. Mi se pare că poți stârni curiozitatea juniorului și îl ții momente bune dincolo de un smartphone sau o tabletă, plus că îi dezvoltă memoria.

5. Aplică LED Ledvance de 0.5W cu senzor infraroșu;👈🖱️

Este concepută pentru spațiile aflate departe de o priză. Are baterie încorporată și două moduri de funcționare: pornire când senzorul simte mișcare sau când ușa unui dulap este deschisă.