Am selectat o sumă de gadgets cu preț de sub 50 lei, iar în listă veți găsi mouse optic de la Dell, placă de rețea gigabit, dar și alte dispozitive interesante.

1. Mouse optic Dell MS116;  👈🖱️

Este un mouse ieftin cu recenzii bune. Are 1000 dpi, senzor optic și cablu cu lungime mare (1.8 metri). Are o notă de 4.44 din 59 review-uri. Cred că este una dintre cele mai bune soluții între produsele de genul cu preț de până în 25 lei.

2. Creion stylus pentru telefoane și tablete cu ecran capacitiv; 👈🖱️

Sunt situații în care vrei să controlezi telefonul sau tableta printr-un stylus, iar produsul din această nișă cu cele mai multe evaluări îl aveți în linkul de mai sus. Îl găsiți în 4 variante de culoare și funcționează pe orice dispozitiv cu ecran capacitiv (smartphone-uri, tablete, laptopuri etc).

3. Kit cu bandă RGB și telecomandă; 👈🖱️

Nu știu cum reușesc companiile chinezești, dar uneori mă uimesc prin ce oferă într-un anumit buget. Kitul cu bandă RGB are telecomandă inclusă, lungime de 3 metri și protecție IP65 (nu recomand nimănui să testeze această funcție), alimentare de la port USB etc. Recenziile sunt decente, mai ales la prețul afișat.

4. Cub Magic 4x4x4; 👈🖱️

Este o jucărie pentru toate vârstele. Element important, cubul este pre-lubrifiat.

5. Placă de rețea D-Link gigabit;👈🖱️

Se adresează desktop PC-urilor ce au un slot PCI disponibil. Vitezele atinse urcă până la 1000 Mbps / gigabit.

Dacă aveți alte sugestii în limita a 50 lei, secțiunea de comentarii vă stă la dispoziție.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.