Am reușit mai repede față de așteptările mele în a găsi 5 produse interesante cu preț de sub 50 lei. Așa că ep. 2 este gata de parcurs.

1. Căști stereo Samsung;

Sunt de tip in-ear și costă doar 44.9 lei. u peste 189 de recenzii și o notă decentă – 4.33. Trebuie să nu uităm și de prețul la care sunt afișate, plus că discutăm despre căști realizate de către Samsung, nu de către un producător no-name. Le vinde și eMAG la 49 lei și dacă ai abonament Genius, scapi de plata transportului.

2. Mouse wireless Logitech M170 sau Lenovo 300;

Ambele oferte mi se par bune și nu m-am decis pe care dintre ele să-l recomand. Așa că le-am listat pe amândouă. Sunt dovada că poți primi un produs decent la un preț atractiv.

Logitech M170 are 397 de review-uri și o notă de peste 4.58, iar Lenovo 300 a obținut o evaluare de 4.74 din la 179 review-uri.

Le recomand nu doar pentru recenziile bune primite, dar și pentru că vin de la companii cunoscute. Dacă ar fi să aleg unul la modul neapărat, M170 îmi place mai mult.

3. Iluminat LED pentru bicicletă;

Dacă ai un junior cu bicicletă, îi poți face o mică bucurie cu gadgetul ăsta. Costă doar 9 lei și are trei tipuri de iluminare. Funcționează cu o baterie CR2032. Iluminarea poate fi continuă sau intermitentă.

4. Suport pliabil pentru smartphone sau tabletă;

Costă 29 lei, are o bază destul de generoasă, iar când nu-l folosești îl poți plia și ocupă puțin spațiu.

5. Acumulator A+ de 10000 mAh pe USB Type-C;

Nu așteptați să facă minuni în această zonă de preț, dar sunt sigur că încarcă un smartphone de 1 – 2 ori. Se potrivește și pe modele mai vechi – USB Type-C + microUSB.

Bonus: Este mai degrabă o glumă, dar cine știe. S-ar putea găsi persoane interesante și de această boxă, avem un prieten în comentarii ce cu siguranță va înțelege despre ce este vorba. 😀

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.