Am ajuns la 30 de articole cu gadgeturi de până în 50 lei. Cele 150 de produse prezentate de-a lungul timpului demonstrează că și într-un buget de 50 lei se găsesc dispozitive interesante.

1. Mouse Serioux Drago 300; 👈🖱️

Este un mouse ieftin wireless cu adaptor pe 2.4 GHz în pachet. Feedback-ul strâns l-aș considera bun – 4.34 din peste 220 evaluări. Are senzor optic și rezoluție de 1000 dpi, cântărește 84 gr. și distanța de operare este de până la 10 metri.

2. Mousepad de gaming A+ pe dimensiunea 795 x 345 x 4 mm; 👈🖱️

A+ mi se pare a fi un adevărat brand de tip best-buy, iar majoritatea produselor din portofoliu strâng recenzii foarte bune din partea celor ce le cumpără. Și aici au reușit nota 4.72 din peste 80 de review-uri. Este un mousepad pe dimensiune mare, cu un design ușor atipic (nu respectă forma dreptunghiulară devenită cumva specifică), iar capul de lup din colțul stânga mi se pare o adiție interesantă.

3. Cuțit CS:60 Karambit Fade; 👈🖱️

Am tot stat să mă gândesc dacă să introduc și acest cuțit în listă. Am citit recenziile și mi-am dat seama că este mai mult o jucărie și mai puțin un cuțit în adevăratul înțeles al termenului. Aveți livrare gratuită la easybox pentru acest produs (pentru toate cele 5 produse din listă, de fapt).

4. Suport număr de telefon; 👈🖱️

S-a întâmplat de vreo 2 – 3 ori să am nevoie de un suport precum cel de mai sus. Am văzut la un amic și te scutește de o hârtie pusă în parbriz. Totuși, cel mai bine este să parchezi astfel încât să nu te aștepți a fi sunat și să-ți muți automobilul din locul ocupat fără drept.

5. Lampă LED de veghe LEDvance; 👈🖱️

Am căutat să cumpăr câteva produse de genul, iar LEDvance le aduce la preț bun și lumea am văzut că este mulțumită. M-am uitat de curiozitate prin apartament să văd pe unde le-aș putea monta și am realizat că nu am nicio priză liberă. O să apelez la o soluție în genul ăsta.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile erau sub 50 lei la momentul în care articolul a fost publicat. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.