În selecția de astăzi veți descoperi un coller pentru laptop, adaptor bluetooth 5.0, încărcător Samsung ce alimentează la 25W etc.

1. Cooler laptop A+;👈🖱️

Se potrivește la laptopurile cu diagonale între 15.6 – 17 inci. Are și ceva luminițe pentru un plus de impact vizual, 5 ventilatoare ce urcă până la 1800 rpm, două porturi USB și plasă metalică în partea superioară și dispune de trepte de reglare a vitezei.

2. Încărcător Samsung la 25W;👈🖱️

Este pe USB type-C, alimentează la 25W și nu are cablu în pachet. A fost gândit pentru cei ce cumpără un smartphone Samsung fără încărcător în pachet. Observați și ce mare economie face Samsung aici, încărcătorul costă…, 45.22 lei.

3. Lampă circulară LED Ring Light de 26 cm; 👈🖱️

Mi se pare utilă pentru materiale video, dacă vrei să-ți faci un selfie etc. Trepiedul urcă până la 2.01 metri, are trei moduri de lumină. Am primit un exemplar la un moment dat și mi s-a părut interesant. Este excelent și pentru cei ce fac clipuri pentru TikTok etc. Suportul de telefon nu stă chiar așa bine, dar discutăm despre un produs cu preț de sub 50 lei.

4. Adaptor bluetooth 5.0; 👈🖱️

Este util dacă ai un PC fără bluetooth sau f0losește un standard mai vechi. Bluetooth 5.0 aduce viteze mai mari, economie a consumului de energie, compatibilitate cu accesorii de generație nouă spre a le pune mai bine în valoare.

5. Cântar de bucătărie cu bol Heinner;

Are multe recenzii pozitive – 4.50 din 58 recenzii. Pe lângă prețul bun iese în evidență față de alte cântare de bucătărie prin faptul că are un bol încorporat și permite cântărirea mai facilă, inclusiv pentru lichide.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.