gAuto

În luna noiembrie a anului trecut Volkswagen a prezentat facelift-ul modelului Volkswagen T-Roc.

Noutăţile comparativ cu actualul model sunt în special de ordin estetic, iar aici aş menţiona faruri restilizate unite cu o bandă LED (dacă selectezi din pachetul de opţiuni faruri Matrix), lumini de ceaţă verticale, stopuri regândite, spoiler redesenat şi modele noi de jante. Varianta de top, Volkswagen T-Roc R, are câteva elemente inedite, de la un spoiler cu design propriu, până la jante Jerez de 18 inci, sistem de evacuare Akrapovic şi capace gri pentru oglinzile laterale.

La interior sunt modificări minore: volanul este schimbat, bordul beneficiază de avantajele unui material moale, instrumentarul de bord digital trece pe 8 inci, iar ecranul central tactil este disponibil în versiuni de 6.5, 8 sau 9 inci.

Acest Volkswagen T-Roc facelift este disponibil de săptămana aceasta şi în România la preţuri ce pornesc de la 23.867 euro. În această configuraţie, cea mai ieftină, şoferul primeşte un motor pe benzină de 1.0 litri cu 110CP, cutie manuală în 6 trepte şi nivelul de echipare Life (jante din aliaj de 16 inci, faruri şi stopuri LED, tapiţerie din stofă, instrumentar de bord digital, aer condiţionat manual, senzor de ploaie, cruie control adaptive, detector de oboseală, Front Assist şi Autonomous Emergency Braking, Lane Assist, Light Assist şi sistem de monitorizare presiune pneuri).

Cumva acest model este scos în faţă pentru a atrage atenţia clienţilor la nivel de preţ, următoarea cea mai ieftină motorizare care chiar merită banii fiind benzină 1.5 litri cu 150 CP şi cutie manuală în 6 trepte ce pleacă de la 26.436 euro, tot în echiparea sărăcăcioasă Life. Dacă vrei un alt nivel de echipare, cel mai accesibil este R-Line ce pleacă de la 29.624 euro.

Dacă vă interesează această maşină, vă puteţi juca puţin prin configurator.

Sursa: automarket.ro