Sunt mai multe produse interesante în catalogul LIDL ce urmează a fi valid de mâine. Nu știu dacă toate sunt neapărat gadgets, dar un caracter de utilitate aș găsi la ce descoperiți în rândurile următoare.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Bec decorativ solar; 

 

Am folosit becuri precum cele de mai sus. Au rezistat câțiva ani de zile și aș spune că și-au făcut datoria. Sunt mai mult pentru design, să nu vă așteptați că vor genera cine știe ce lumină pe timp de noapte. Au 3 ani garanție și este suficient să aveți bonul înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS).

2. Cană gradată cu cântar; 

Puteți cumpăra un mixer de 99.99 lei cu putere de 500W, un grill pentru sandwichuri de 2000W la 159 lei sau o cană gradată cu cântar ce mi se pare cu adevărat utilă pentru cei ce vor o precizie cât mai bună în realizarea unei rețete.

3. Dispozitiv UV antiinsecte; 

LIDL este prevăzător și deja listează produse ce devine cu adevărat utile din săptămânile viitoare. Nu am folosit niciodată un produs precum cele de mai sus. Sunt curios dacă voi aveți feedback aici. Cel la 79.99 lei mi se pare interesant pentru că are acumulator și-l poți poziționa fără ați face griji legate de alimentarea cu energie.

4. Irigator bucal cu acumulator, periuță electrică cu baterii, uscător de păr; 

Nu sunt neapărat gadgets, dar pot fi cu adevărat utile. Irigatorul bucal și periuța electrică sunt de la Nevadent, nu am auzit de ei până acum, iar uscătorul de păr face parte din oferta Philips.

5. Umidificator și difuzor arome cu lumină ambientală; 

Un punct PRO aici mi se pare prețul. Mai trebuie să achiziționați și diverse arome pe care umidificatorul să le împrăștie în jurul său.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.