Software

Am tot citit în ultima perioadă că X (Twitter) nu o duce deloc bine, veniturile generate din publicitate sunt foarte mici, iar numărul de utilizatori umani în scădere.

Investiţia de 44 de miliarde de dolari a lui Elon Musk pare un sac fără fund din punct de vedere financiar, iar miliardarul american nu prea ştie ce să mai facă pentru a redresa situaţia. Hmmm, defapt, ştie ! O va da pe pornache. Dacă nici cu asta nu reuşeşte, atunci e clar că este o cauză pierdută.

Mai multe surse indică faptul că într-un viitor foarte apropiat, X (Twitter) va permite crearea de grupuri cu conţinut pentru adulţi. Această schimbare vine în completarea a ceea ce există deja, libertate totală în promovarea de creatori de conţinut pentru adulţi, site-uri explicite şi pagini OnlyFans.

Personal văd că Twitter devine o reţea de socializare fără limite şi reguli, una cu acces la conţinut necenzurat de orice fel. Şi când mă refer la cenzură, nu mă refer la blocarea dreptului de exprimare, ci la postarea de conţinut dur, unul periculos pentru copii şi adolescenţi (am văzut cu ochii mei clipuri necenzurate cu omoruri şi violenţe de nedescris).

Elon Musk, o cam iei pe arătură !

Sursa: techcrunch.com