Printre cele 5 oferte eMAG de astăzi se află și unul dintre cele mai bune laptopuri din piață în momentul de față. Unul atât de bun că l-am cumpărat și eu, dar de peste 2 luni nu am reușit să-mi fac timp să-l setez & folosesc.

1. Aparat de aer condiționat cu 12000BTU și nota 4.59 din 467 de review-uri 👈🖱️

🔺A strâns mult feedback pozitiv de la cei ce l-au cumpărat

Deja astăzi am simțit că a venit…, vara. În curând va începe sezonul în care aparatele de aer condiționat sunt puse pe lista scurtă de achiziții. Modelul de mai sus are și reducere de 15% prin codul electrocasnice.

Printre altele l-aș recomanda și pentru că are Wi-Fi și astfel îl puteți controla de la distanță.

2. Combină frigorifică LG cu compresor smart inverter și smart diagnosis 👈🖱️

🔺Am ales imaginea de mai sus pentru…, pește

Și aici discutăm de multe review-uri: 4.74 din 269 de review-uri, pentru o combină frigorifică… Are capacitate de 384 litri și înălțime de 203 cm. Cei 384 litri sunt repartizați: 277 litri către frigider și 107 litri către congelator.

3. Huawei Watch 4 Pro 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bine puse la punct smartwatch-uri HUAWEI lansate de-a lungul timpului

Este varianta care-mi place cel mai mult. Aș prefera oricând o curea de piele la un ceas în fața unei metalice. HUAWEI Watch 4 Pro are tot ce ți-ai putea dori de la un ceas din categoria premium, de la materiale de bună calitate, software optimizat, o sumă de sporturi pe care le recunoaște etc.

4. Televizor OLED cu diagonala de 195 cm 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune televizoare OLED din piață

Îl găsiți în mai multe diagonale: 105 cm, 121 cm, 139 cm, 164 cm, 195 cm și 210 cm. Dacă ar fi după mine, cu cât mai mare diagonala unui televizor = cu atât mai bine (întradevăr, contează și dimensiunea camerei în care urmează a fi pus).

A strâns nota 4.77 din 110 review-uri. Face parte din generația 2023 și nu-i lipsește mai nimic din ce te-ai aștepta să primești de la un televizor premium în 2024. extraoferta îi reduce prețul cu 10%.

5. MacBook Air cu Apple M2 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune laptopuri din categoria ultraportabile

Are notă foarte bună – 4.87 din 69 de review-uri și sper ca în zilele următoare să încep a-l folosi. L-am luat pentru faptul că are o autonomie mai bună față de alte notebook-uri cu Windows, dar și pentru că sunt deschis să descopăr MacOS pe lângă Windows.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.