Am făcut o scurtă listă cu produse cel puțin interesante din catalogul LIDL ce urmează a fi activ de mâine în magazinele din întreaga țară.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aspirator de mână, aspirator fără sac, stație de călcat și aparat de călcat cămăși și bluze

🔺Multe dintre aceste produse au raport preț / specificații ok

LIDL aduce 3 ani garanție pentru aspiratorul de mână și 2 ani pentru aspiratorul fără sac și pentru stația de călcat (ambele de la Philips) și bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS). Sunt curios cât de bine funcționează aparatul de călcat pentru cămăși și bluze. Realizează două operațiuni: uscare și călcare.

2. Figurină solară decorativă cu LED 

🔺Ambele modele mi se pare că au un design inspirat

Durata de iluminare ajung până la 8 ore, au 24 cm sau 28 cm în înălțime, certificare IP44 și garanție de 3 ani.

3. Lampă solară cu LED; 

🔺LIDL și-a propus să ne coloreze grădinile în această primăvară

Și aici discutăm despre până la 8 ore pentru iluminare. Lampa solară cu LED de mai sus oferă alternare automată a culorilor roșu, verde și albastru.

4. Piese de construit Minecraft

🔺Minecraft a fost achiziționat de către Microsoft în 2014 pentru 2.5 miliarde dolari

Cred că a fost una dintre achizițiile inspirate ale Microsoft. A rămas un joc apreciat și în 2024, iar în viitor nu văd vreo schimbare. Găsiți și obiecte vestimentare cu Minecraft, iar mai sus descoperiți și piese de construit. Nu este un gadget, dar ar putea fi o achiziție inspiratpă pentru junior.

5. Termometru digital cu infraroșu

🔺Prețul este de partea sa

Măsoară temperaturi de la – 50 grade Celsius și până la + 380 grade Celsius. Prețul mi se pare ok-ish. Face parte din gama Parkside.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.