Printre cele 5 oferte eMAG de astăzi se află un espressor automat Krups din categoria premium, un monitor curbat cu adevărat ultrawide, dar și o consolă de gaming cu preț din ce în ce mai bun.

1. ASUS ROG Ally Z1 Extreme 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai bune soluții pe acest format

Recenzia completă o descoperiți aici. A strâna nota 4.49 din 47 de review-uri. Prin codul electroit se activează o reducere de 10% și așa ajunge aproape de cel mai bun preț din istoricul de produs. Folosesc o astfel de consolă de câteva luni bune și pot să spun că impresionează prin performanțele oferite raportat la dimensiunile sale.

2. Espressor automat Krups Intuition Experience 👈🖱️

🔺Primele evaluări sunt pozitive: 4.86 / 5

Pot fi setate 4 profiluri de utilizatori, 4 trepte de tărie a cafelei și prepară 17 rețete. Krups spune că acest produs este și cele mai silențioase espressoare automate din piață. La exterior iese în evidență prin utilizarea extensivă a unor materiale precum inoxul.

3. Huawei Watch GT4 👈🖱️

🔺Se apropie de pragul a 1000 lei cu reducerea de 15%

Are o notă foarte bună de 4.74 din 144 de review-uri. Modelul pe negru coboară sub pragul a 1000 lei, iar cel de mai sus pe verde se situează la câțiva lei distanță de acest prag.

În opinia mea este unul dintre cele mai bune smartwatch-uri în acest preț. Review-ul nostru îl descoperiți într-un material dedicat. Codul electronics reduce prețul cu 15%.

4. Monitor curbat Samsung cu diagonala de 49 inci 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai wide monitoare din piață

extrasamsung îl face cu 10% mai ieftin. Încorporează un panel VA de 49 inci cu rezoluție 5120 x 1440 pixeli, rată de refresh la 120Hz, timp de răspuns de 4 ms, conectivitate cu 1 x HDMI 2.0 și 2 x DisplayPort 1.4. Este unul dintre cele mai interesante monitoare cu panel QLED din piață.

5. Televizor LG QNED cu diagonala de 189 cm 👈🖱️

🔺A strâns 4.65 din 55 de review-uri

Sosește în mai multe diagonale: 108 cm, 126 cm, 139 cm, 164 cm și cel de mai sus – 189 cm. LG și-a propus prin acest model să aibă un cuvânt de spus pe piața de televizoare cu panel Quantum Dot. Electroit îl aduce sub pragul a 5000 lei.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.