Sunt prea puține gadgets în catalogul ce a intrat activ de astăzi în magazinele LIDL din întreaga țară. A trebuit să improvizez.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Jaluzea termo tip rulou; 

🔺Mi se pare mult spus termo, dar până la urmă contribuie puțin la reducerea temperaturilor în locuință

Are un preț destul de mic. Sunt trei variante: 60 / 80 / 100 x 150 cm. Sunt două variante de fixare: tavan sau perete și sunt incluse accesoriile pentru montaj.

2. Cutie pentru bijuterii, placă de păr cu acumulator;

🔺Diferite produse, mai mult sau mai puțin utile

La placa de păr se precizează că autonomia este de până la 30 de minute, iar bonul poate fi înregistrat în aplicația LIDL+ (Android / iOS) pentru a beneficia de cei 3 ani de garanție.

3. Robot de bucătărie smart; 

🔺Îl puteți comanda cu livrare la unul din magazinele LIDL

Are destule funcții, iar mai multe detalii descoperiți într-un articol al lui Radu Dumitru. Sunt o sumedenie de informații în captura din catalogul curent al LIDL. Observați că integrează și un display de 8 inci ce se transformă la nevoie într-un ghid virtual.

4. Set de paddleboarding;

🔺Pentru cei ce doresc un plus de activitate în vacanță

Mi-am propus să cumpăr o placă de paddleboarding și am câteva produse salvate în lista de favorite. Văd că și LIDL a intuit că există cerere pentru așa ceva și a adus un întreg set, cu tot ce trebuie, la un preț bun. Ca idee, este la mai bine de jumătate față de un produs similar pe care-l urmăresc.

5. Uscător de păr compact; 

 

🔺Uscător de păr din categoria entry

La 49.99 lei mai că nu are rival direct. Are 3 ani garanție, consum de energie de până la 1600W, 2 niveluri pentru ventilator și funcția Cool Shot. Este și pliabil spre a fi mai ușor de strecurat în bagaj.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.