gAuto

Dacia a lansat săptămâna aceasta un kit de off-road pentru Dacia Duster 3, unul numit comercial kit-ul Adventure. Acesta este gândit strict pentru versiunile 4×4, cele echipate cu motorizare TCe 130.

Ce conţine kit-ul Adventure ?

Kit-ul off-road este un pachet complex şi vine cu suspensii înălțate Koni (+30 mm), pneuri BFGoodrich All-Terrain KO2 215/70 R16 100/97R, jante de tablă de 16 inchi, scut motor din duraluminiu de 6 mm, precum și scut din oțel de 2.5 mm pentru diferențialul din spate.

Acest pachet mai include şi câteva accesorii suplimentare precum bare de pavilion transversale, un roof rack pe care se poate monta un suport de antenă CB și lumini adiționale de tip LED, precum și antena de tip coadă de rechin.

Reprezentanţii Dacia au transmis că „noul Duster echipat cu kit-ul Adventure este adaptat pentru a face față oricăror provocări, pe orice teren, păstrând în același timp caracterul robust și performanțele remarcabile de off-road ale generaților precedente”.

Kit-ul Adventure va costa 5000 de euro şi va beneficia de o garanţie de trei ani în limita a 100.000 kilometri. Primele unităţi Dacia Duster cu acest pachet opţional vor fi livrate clienţilor începând cu luna septembrie a acestui an.