Mâine intră în vigoare un catalog nou în oferta magazinelor LIDL, iar o selecție de 5 gadgets veți descoperi în rândurile următoare.

Catalogul complet îl găsiți aici👈🖱️

1. Aparat de masaj tip pistol; 

Miniaparat de masaj cu cutie de transport și mai multe accesorii

Are 6 trepte de intensitate, iar autonomie ajunge până la 5 ore. A fost testat un astfel de produs și pe Gadget.ro, nu fix ceea ce oferă LIDL în magazinele sale ci un alt dispozitiv cu aceeași formă și funcționalitate.

2. Espressor manual;

Espressor manual Silvercrest Kitchen Tools

Are un consum de energie de până la 1100W, rezervorul de apă este de 1 litru și nu uitați să înregistrați bonul fiscal în aplicația LIDL+ spre a avea parte de garanția de 3 ani. Apropo de espressor, mi se pare că are un design așa mai retro, iar din imaginea de prezentare pot să spun că atrage din punctul ăsta de vedere. Cum funcționează și câte funcții au integrat, asta-i altă discuție ce poate fi purtată doar cu espressor-ul utilizat pe o perioadă mai lungă de timp.

3. Pernă masaj cu acumulator;

Pernă masaj cu acumulator Silvercrest Personal Care

LIDL și-a propus să ne relaxeze în catalogul ce pornește de mâine, iar pe lângă aparatul de masaj descris la punctul 1 au adus și o pernă masaj cu acumulator ce din imagine de prezentare înțeleg că o putem folosi și în automobil etc.

Se oprește automat după 15 minute, iar timpul de încărcre este de 120 minute. Autonomia este de până la maxim 60 minute și dispune de 2 trepte de viteză.

4. Robot de bucătărie; 

Robot de bucătările Silvercrest Kitchen Tools

Alături de espressor găsiți și un robot de bucătărie cu 3 funcții: amestecare, batere și frământare. Vasul are capacitatea de 5 litri, iar consumul de energie ajunge până la 600W. Sunt incluse și 2 accesorii.

5. Tensiometru 

Este un tensiometru cu acumulator ce are capacitatea de a stoca până la 100 de măsurători pentru fiecare utilizator. În pachet este inclusă și o cutie de depozitare. Se potrivește pe circumferințe ale brațului între 22 – 42 cm.

Acest articol NU face parte dintr-o campanie desfășurată alături de LIDL. Toate parteneriatele sunt semnalate prin tag-ul advertorial și printr-o notificare la sfârșit de articol.