Nu sunt prea multe produse ce pot fi considerate gadgets în catalogul LIDL ce urmează a fi activ de mâine, dar o listă de 5 aș spune că am găsit.

Catalogul complet îl puteți consulta aici. 👈🖱️

1. Aerotermă oscilantă;

Se rotește la 80 grade, dispune de 2 trepte de putere și include o telecomandă ce permite reglarea pentru oră, temperatură și oscilație. După cum vedeți și în imagine are și un display LCD. Garanția este de 3 ani, iar dacă scanați bonul și îl introduceți în aplicația LIDL nu mai trebuie să-l păstrați.

2. Aerotermă ceramică sub formă de turn;

Este o altă soluție de încălzire. Poate fi utilizată și ca ventilator. Are două trepte de încălzire – 1200W și 200W. Și aici este prezent un ecran LCD + termostrat digital ce permite setarea aerotermei după preferințe.

3. Bandă LED cu senzor de mișcare; 

Sunt două puncte PRO: prețul și senzorul de mișcare. După cum vedeți și în imagine se poate dovedi de folos într-un șifonier, dulap etc. Lungimea sa este de 1 metru.

4. Boxă portabilă cu bluetooth; 

Are putere de 6W RMAS, autonomia ajunge până a 5 ore, certificare IPX7 în ce privește contactul cu apa și în pachet se află și cablul de încărcare. Observațu că are mai multe controale în partea superioară (Up și Down pentru volum, Play etc). Se conectează prin bluetooth. Sunt alternative mai puternice în același orizon de preț.

5. Trusă clește sertizare; 

Sunt incluse 231 piese. Nu este chiar un gadget ci mai degrabă o unealtă, dar te ajută să-ți aranjezi cablurile de prin locuință.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.