Mi-a fost destul de ușor să găsesc 5 gadgets interesante din oferta Lidl în perioada 9.05 – 15.05.22.

Catalogul îl puteți studia aici.

1. Căști Silvercrest on-ear;

Sunt căști bluetooth cu autonomie este de până la 16 ore (baterie reîncărcabilă de 400 mAh). Au microfon integrat și permit controlul vocal prin Siri și Google Assistant. Garanția este de 3 ani.

2. Încărcător de priză;

 

Este un încărcător cu 2 x USB Tip A pe care-l poți folosi spre a încărca două electronice. Nu sunt prea multe de spus în sensul că alimentează la max. 24W (nu știu exact dacă pe ambele porturi în mod simultan sau câte unul luat singular urcă până la puterea respectivă).

3. Lampă LED;

Poate fi reglată pe partea de arcuire, dar și în ce privește intensitatea. Are o înălțime de până la 1.8 metri și 18W în ce privește intensitatea luminii oferite. Nu-i ieftină, dar mi se pare că se potrivește într-un living. Cred că este suficient de puternică spre a citi la lumina oferită.

4. Lanternă LED de tip 4-in-1;

Are 4 moduri de funcționare (semnal SOS, 50% luminozitate, 100% luminozitate sau lumină stroboscopică). Bateria de 2000 mAh este reîncărcabilă și îi oferă autonomie de până la 3 ore. În pachest este inclus un cablu USB și un suport de perete.

5. Binoclu;

Este o jucărie. Mărește de până la 12 ori, obiectivul său este de 32mm cu sticlă BK-7 tratată antireflex și vedere de la 6 metri.

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.