Articolul legat de Xiaomi a strâns peste 18.000 de vizualizări și am zis că ar fi cazul să revin cu un articol similar, dar cu o listă de gadgets de la Samsung.

1. Samsung Galaxy Buds2; 👈🖱️

Le-am testat la un moment dat. Sunt ergonomice și nu deranjează la utilizarea îndelungată, au un bass puternic și o anulare bună a zgomotului pentru prețul afișat, ai aplicație de control și pe Windows, nu doar pe Android și iOS. Mi se par a fi una dintre cele mai inspirate achiziții pe segmentul căștilor wireless cu preț de sub 600 lei.

2. Aspirator vertical Samsung; 👈🖱️

Are notă ok – 4.36 din 5 și destul de multe recenzii pozitive. Nu iese neapărat în evidență prin cine știe ce funcții, este și unul dintre cele mai ieftine propuneri ale Samsung pe segmentul aspiratoare verticale. Cele ce au o sumedenie de funcții costă de la 2000 – 2500 lei în sus.

Este un aspirator vertical cu autonomie de până la 30 minute, putere de aspirare de 170W, tehnologia EZClean ce permite îndepărtarea rapidă a prafului, părului sau reziduurilor. Este un aspirator de tip 2-in-1, îl poți transforma într-un aspirator de mână și să-l folosești în automobil, spre exemplu.

3. Smart Monitor Samsung de 23.8 inci; 👈🖱️

În esență este un monitor cu Tizen OS și telecomandă. Poți să-l folosești conectat la un PC, laptop sau smartphone, iar după aceea îl transformi în smart TV ad-hoc (fără funcția de TV încorporată, dar cu acces de sine stătător la Netflix, YouTube etc). Are panel IPS, rezoluție FHD, conectivitate asigurată de 2 x HDMI și 1 x USB, suport VESA de tip 100×100.

4. Samsung Galaxy Watch 4 de 44mm cu LTE; 👈🖱️

Dacă ești în căutarea unui smartwatch care să facă pereche bună cu smartphone-ul Samsung din dotare, Galaxy Watch 4 este cea mai bună alegere din piață. Bineînțeles, funcționează cu orice smartphone Android, dar cu telefoanele Samsung mi se pare că ar fi în elementul său. Am mai scris pe aici că a fost o promoție bună prin noiembrie și am ezitat să-l cumpăr, dar dacă prețul său va reveni în zona respectivă se află deja pe lista scurtă de achiziție pe anul în curs.

5. Soundbar Samsung de 300W; 👈🖱️

Dacă vrei un plus de imersivitatea a sunetului cu o investiție care să nu rupă portofoleul, Samsung HW-A450 ar putea fi alegerea corectă. Este un soundbar wireless cu putere de 300W (220W de la subwoofer și 80W pentru puterea soundbar-ului). Are Dolby Digital și DTS, moduri Bass Bost și Game Mode, Surround Sound etc. A primit și o notă decentă – 4.53 din 66 recenzii.