gAuto

Dacia a prezentat în urmă cu doar câteva ore primele imagini cu noile generaţii Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway. Toate cele trei modele arată bine, vin cu un aer mult mai potrivit pentru 2020.

Dacia Logan ajunge la a treia generaţie, însă aceasta pare a pleca la drum ceva mai greu. În contextul în care cererea pentru vehicule sedan pe segmentele subcompact şi compact a scăzut destul de mult, Renault a luat decizia de a retrage Dacia Logan din foarte multe pieţe europene. Noua generaţie nu va fi prezentă oficial în ţări precum Germania, Franţa, Italia sau Marea Britanie, de altfel doar 10 ţări din Uniunea Europeană urmând a beneficia de noua Dacia Logan.

A treia generaţie Dacia Logan va fi disponibilă după lansarea oficială din 29 septembrie în următoarele ţări: Albania, Țările Baltice (Lituania, Letonia, Estonia), Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Cehia, Spania, Ungaria, Muntenegru, Kosovo, Macedonia, Maroc, Moldova, Noua Caledonie, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Tahiti.

Dacia Logan rămâne populară în Europa de Est şi Spania (aici sunt mulţi români şi se explică), cât şi în Rusia şi America de Sud (modelul este comercializat sub brandul Renault).

Sursa: profit.ro

Categorii: gauto

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.