Centrul Tehnologic Renault de la Titu se află la 20 de kilometri de orășelul meu și m-am întâlnit de mai multe ori cu Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway, dar cu automobilele în coloană și sub camuflaj.

Dacia a prezentat primele imagini cu trio-ul de modele ce este pregătit de lansare în viitorul apropiat. De fapt, sunt tre imagini mari și late ce au fost preluate de întreaga presă autohtonă. Există interes pentru Dacia, aici este țara de obârșie, sunt o mie de motive să faci articole pe seama celor trei randări.

Nu mi se par a fi prea multe de comentat la exterior. Bineînțeles, avem de-a face cu o actualizare a generațiilor actuale. Cea mai mare schimbare mi se pare a fi pregătită pentru Dacia Logan. Toate cele trei modele sunt profilate mai modern, actualizate ca linie de design. Aș spune că au primit un refresh pentru liniile exterioare.

Rămâne de văzut ce au pregătit la interior, cum evoluează calitatea materialelor, tehnologia de la interior și lista de prețuri.

Categorii: gauto

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.