Diverse

În primul articol am discutat de sloganul și obiectivele TELEKOM România și acum trec la ce ne interesează în mod direct. Abonamentele. Sinergia dintre serviciile defunctelor Cosmote și Romtelecom permite livrarea unor servicii convergente (internet pe fix și mobil, comunicare pe fix și mobil, servicii TV).

A. All-inclusive pe Fix – Mobil;

1. Ultra all-inclusive Fix – Mobil – 444 lei sau 98.66 euro pe lună;

Fix + Mobil (1)

Sunt incluse trei abonamente Mobil Nelimitat L, televiziune, internet. Abonamentul Mobil Nelimitat L oferă NELIMITAT pentru minute naționale, SMS-uri naționale, minute internaționale către fix, 250 minute internaționale către mobil, 1.5 GB trafic de date la viteze 4G, trafic nelimitat în aplicațiile Joyn și Telekom TV.

În pachetul TV sunt incluse până la 126 de canale, până la 22 canale transmise în format HD, receiver HD cu funcție de înregistrare. Internetul pe fix aduce viteze de până la 100 Mbps, router wireless inclus. Se adaugă și comunicarea prin telefonul fix cu nelimitat în rețelele internaționale din UE pe fix, SUA și Canada pe fix și mobil, nelimitat în rețeaua Telekom România Mobile sau în rețele naționale fixe, telefon fără fir inclus, 400 de minute în rețele naționale și internaționale din UE.

Prin abonamentul de 444 lei te alegi cu 3 abonamente nelimitate pentru telefon mobil + Telekom TV, internet pe cablu și telefon fix. Am înțeles din pliant că în această sumă intră și 3 telefoane Samsung GALAXY Trend Lite + tableta Samsung GALAXY Tab 4 de 8 inch.

2. All-inclusive cu Fix – Mobil; 

Aici sunt mai multe abonamente și le găsiți în galeria de imagini.

B. Mobil;

NELIMITAT L PROMO – 19.95 euro pe lună și oferă NELIMITAT la minute internaționale către fix, minute și SMS-uri naționale, minute și SMS-uri în rețelele Telekom România, 750 MB la viteze 4G, 100 de minute internaționale către mobil și 100 minute în roaming + 50% trafic de date oferit în mod promoțional. Se transpune în 1125 MB la viteze 4G, trafic nelimitat în Telekom TV, Joyn și WhatsApp.

Alte abonamente sunt detaliate în imagini:

Internet pentru tabletă:

Mobil (3)

C. Telekom TV;

Oferă și posibilitatea de a închiria filme de la 2 euro sau 9 lei pe film. Sunt mai multe pachete și le găsiți în imaginile preluate din flyer.

D. Fix;

Sunt pachete de internet + televiziune pe toate ecranele (smartphone, tabletă, desktop PC, televizor). Există și posibilitatea de a accesa doar servicii de telefonie fixă.

Telekom-TV (8)

Concluzii

Oferta lor este destul de complexă și va fi greu de diseminat de unele persoane. Aș fi preferat o abordare mai simplă de genul: TV, Telefonie mobilă, internet fix și  Telefonie fixă. Și în funcție de câte servicii ai în listă să apară diferite discounturi, reduceri etc. Urmează mai multe articole comparative, dar aștept pentru mai multe detalii să lanseze și telekom.ro cu ofertele în clar.

Plus că prețurile sunt ceva cam piperate raportat la concurență. Momentan, nu văd Telekom România ca un adversar redutabil pentru RCS-RDS. Aș face și o comparație cu tentă personală. La RCS-RDS plătesc în jur de 200 lei pentru cablu TV, internet la 500 Mbps, 5 euro pentru abonamentul Digi Optim Nelimitat cu minute naționale și internaționale fără număr, stick cu sim 3G și 5 GB oferit gratuit și în suma de 200 lei intră rata lunară de 90 lei pentru LG Nexus 5.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.