Tablete

Logitech a gândit un accesoriu interesant pentru noul iPad. Se adresează celor care preferă o tastatură qwerty fizică și nu o tastatură qwerty de tip touch pe display-ul device-ului. Se  conectează via bluetooth la iPad și dispune de un dock pe care poate fi montată tabletă. Tableta va fi într-o poziție fixă și nu se poate regla unghiul de vizualizare. 

Autonomia oferită de tastatură s-ar ridica la șase luni, dar dacă o utilizezi intensiv nu cred că va atinge această valoare.

Prețul său este de 99 dolari. ASUS oferă pentru tabletele sale o tastatură de tip dock, dar acolo soluția este mai rafinată. Se oferă și un acumulator suplimentar, conectivitatea este extinsă cu un slot pentru cardurile SD și un port USB 2.0.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover poate fi utilizată și precum celebrele Smart Cover spre a proteja ecranul de tip retina display. Tastatura Logitech este compatibilă și cu iPad 2. Va fi disponibilă din a doua parte a lunii aprilie 2012 în SUA și Europa, poate ajunge și în România.

Sursa: engadget.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.