Notebook

Chromebook-urile nu au debutat pe canal oficial și în țara noastră, dar prin SUA se bucură de un succes neașteptat. Ies în evidență prin simplitate, viteză și prețurile atractive.

Acer C720 a primit 2 noi versiuni cu hardware mai puternic. Au mers pe un Intel Core i3-4005U de tip dual-core. Restul specificațiilor: display de 11.6 inch cu rezoluție 1366×768 pixeli, 2 sau 4 GB memorie RAM, placă grafică integrată Intel HD Graphics 4400, 32 GB spațiu de stocare, Wi-Fi, bluetooth și speakere stereo, HDMI, cititor de carduri. Autonomia ar fi de până la 8.5 ore.

Prețurile sunt de 350 dolari pentru Acer C720 cu 2 GB RAM și 380 dolari pentru modelul cu 4 GB RAM. Nu am idee dacă va ajunge vreodată și în România. Dacă vă doriți un Chromebook v-aș recomanda Amazon pentru o ofertă detaliată și prețuri atractive.

Sursa: Acer.com

Categorii: notebook

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.