Accesorii inteligente

miCoach Fit Smart este cel mai nou device al Adidas în domeniul accesoriilor inteligente. Urmează a fi lansată din august 2014 la prețul de 199 dolari.

Adidas a dorit să evidențieze din start că miCoach Fit Smart nu este doar o altă brățară ce monitorizează activitățile de peste zi ci mai degrabă joacă rolul unui antrenor, în funcție de ritmul cardiac și activițățile desfășurate recomandă un program personalizat. Funcționează în combinație cu un smartphone ce rulează Android sau iOS.

Ce monitorizează Adidas miCoach Fit Smart?

Sunt mai multe elemente: calorii arse, ritmul cardiac, distanța parcursă, ritm, alte date din domeniul fitness-ului. Noutatea fiind reprezentată de colaborarea Adidas cu antrenori de elită din fitness. De aici și planurile de formare + obiectivele săptămânale etc.

Sursa: Engadget.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.