Retelistica

Dacă Telekom trece printr-un moment prost, Vodafone iese în față cu o veste bună. Comisia Europeană a aprobat tranzacția de 18.4 miliarde euro dintre Vodafone Group și Liberty Global prin care sunt preluate operațiunile din Germania, Cehia, Ungaria și România.

Liberty Global se află în spatele UPC România.

Este o veste excelentă și așteptată de Vodafone o bună perioadă de timp. Vodafone România va putea să iasă în față cu oferte convergente pe telefonie mobilă și fixă, internet fix și mobil, cablu TV. Telekom și RCS-RDS acoperă întreg spectrul de servicii, iar Orange a intrat de ceva timp pe internet fix printr-un parteneriat încheiat cu Telekom.

Declarații oficiale:

Astăzi am primit vești îmbucurătoare! Pentru Vodafone România, acesta este un pas important spre a deveni un operator consolidat, convergent, care va putea oferi cele mai bune servicii de piața de comunicații fixe și mobile, internet și televiziune. Vreau să mulțumesc în special echipei mele extraordinare, care pune pasiune și dedicare în tot ceea ce face. Suntem cu toții foarte entuziasmați să primim UPC în familia Vodafone în următoarele săptămâni și suntem convinși că, împreună, vom aduce contribuții importante sectorului de comunicații electronice, poziționând România pe o traiectorie ascendentă în ceea ce privește digitalizarea. De acum încolo, împreună cu echipa UPC, vom continua să urmărim țelul nostru de a deveni operatorul preferat al tuturor românilor” a spus Murielle Lorilloux, CEO al Vodafone România.

Ne aflăm într-un moment important din istoria UPC România în urma primirii acordului din partea Comisiei Europene de a ne alătura  Vodafone Romania S.A. unuia dintre cei mai puternici operatori la nivel european. De-a lungul timpului, ne-am concentrat eforturile pentru a inova și a aduce servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri, prin contribuția întregii echipe UPC România. Sunt mândru de echipa noastră extrem de dedicată și ambițioasă, care a obținut performanțe remarcabile și a contribuit semnificativ la realizarea acestei tranzacții. După finalizarea acesteia, alăturarea operațiunilor UPC România şi Vodafone România va aduce beneficii relevante la nivelul consumatorilor, precum și al întregii industrii telecom, prin accelerarea inovației și a competitivității. Așteptăm cu încredere momentul în care vom începe să colaborăm cu Vodafone și ne vom uni forțele pentru a contribui la crearea unui jucător puternic pe piața de telecom.” a declarat Mihnea Rădulescu, CEO al UPC România.

Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.