Monitoare

AGON by AOC a anunţat lansarea în România a două noi monitoare de gaming accesibile. Acestea se numesc comercial AOC Gaming 24G4X, respectiv AOC Gaming 27G4X.

Din dorința de a îmbunătăți experiența de joc în segmentul entry-level, ambele monitoare dispun de o rată de reîmprospătare de 180 Hz, asigurând astfel un gameplay fluid. În concordanță cu dimensiunile afișajului de 24 inci (modelul AOC Gaming 24G4X) și 27 inci (modelul AOC Gaming 27G4X), rezoluția Full HD (1920×1080) permite jucătorilor să obțină rate ridicate de cadre pe secundă cu o gamă variată de soluții grafice (GPU).

Cu timpi de răspuns de până la 1 ms GtG, aceste modele sunt concepute special pentru a diminua efectul de ghosting, oferind astfel precizie și claritate în jocuri rapide de tip FPS sau Battle Royale. Suportul HDR10 contribuie la o experiență vizuală mai captivantă, iar prin utilizarea unei rate variabile de reîmprospătare, tehnologia NVIDIA G-SYNC asigură rularea jocurilor fără să fie afectate de artificii de tip tearing sau stuttering.

Monitoarele AOC Gaming 24G4X și AOC Gaming 27G4X se mândresc cu un design nou și complet reimaginat. Ambele monitoare sunt dotate cu o bază elegantă și mai compactă decât cea a modelelor precedente, oferind aceeași funcționalitate și în același timp un spațiu mai generos pentru mouse și tastatură. Accentele gri închis și formele triunghiulare de pe spate, oferă acestei noi serii un aspect modern, potrivit pentru o varietate de configurații de tip desktop.

Datorită meniului OSD reimaginat, setările monitorului pot fi accesate acum într-un mod mai intuitiv pentru utilizatori. În plus, suita de aplicații AOC G-Menu poate fi utilizată pentru configurarea monitorului direct din aplicație.

Ambele modele dispun de un suport ergonomic care permite reglarea înălțimii, rotirea, înclinarea și pivotarea, pentru o utilizare cât mai confortabilă. Datorită bazei cu dimensiuni reduse, monitoarele se pot așeza chiar și pe birouri cu suprafață de lucru mai mică. Pentru cei care preferă montarea pe un braț dedicat, monitoarele prezintă monturi VESA dedicate.

AOC Gaming 24G4X și AOC Gaming 27G4X încorporează funcții precum Flicker-Free și LowBlue pentru a combate oboseala ochilor cauzată de timpul îndelungat petrecut în fața ecranului. Monitoarele sunt dotate cu difuzoare integrate și ieșiri audio pentru căști.

AOC Gaming 24G4X și AOC Gaming 27G4X vor fi disponibile începând cu luna februarie la prețurile recomandate de 842 lei, respectiv 991 lei.