AGON by AOC a lansat în România primul monitor de gaming portabil din portofoliu. Acesta se numeşte AOG GAMING 16G3 şi este conceput pentru un plus de productivitate în mişcare.

Cu un ecran IPS Full HD de 15.6 inci care oferă imagini clare, AOG GAMING 16G3 este un monitor conceput pentru gaming, atât pentru pasionații de PC-uri, cât și pentru utilizatorii de console, care vor să se bucure de experiența jocului, indiferent de locul în care se află. AOG GAMING 16G3 oferă o rată de reîmprospătare de 144 Hz și un timp de răspuns de 4 ms (cu opțiunea Overdrive activată), aducând în gama de monitoare portabile AOC rata de reîmprospătare ridicată și experiența rapidă cu care sunt obișnuiți gamerii. Având o luminozitate de 250 cd/m² și un raport de contrast de 1000:1, acest monitor asigură afișarea culorilor puternice, a luminilor captivante și a umbrelor în toată splendoarea lor, indiferent dacă se află în interior sau în exterior.

Includerea tehnologiei Adaptive-Sync anulează efectele precum screen tearing-ul, în timp ce input lag-ul redus conferă un avantaj competitiv incontestabil, unde milisecundele și reacțiile rapide fac diferența între a câștiga sau a pierde un meci.

Cu un aspect care îmbină perfect accentele negre și roșii, monitorul se prezintă înt-un stil rafinat și îndrăzneț. Profilul său de 11.5 mm și greutatea sa ușoară, de mai puțin de 1.1 kg, conferă un avantaj atât estetic, cât și practic. Având dimensiuni similare cu cele ale laptopurilor de 15.6 inci, monitorul va încăpea în majoritatea genților. Pentru un plus de siguranță, acesta include și o husă de transport căptușită.

AOG GAMING 16G3 oferă o varietate bună de opțiuni pentru conectivitate, care răspund cerințelor jocurilor moderne. În timp ce intrarea microHDMI se potrivește atât pentru consolele de generație trecută, cât și de generație actuală, una dintre intrările USB-C acceptă DisplayPort Alt Mode și alimentare cu energie, permițând conexiuni fără probleme la laptopuri și la smartphone-uri compatibile. Cel de-al doilea port USB-C al modelului AOG GAMING 16G3 permite intrarea de alimentare DC, eficientizând gestionarea cablurilor. Această alimentare DC poate fi direcționată prin primul port USB-C către smartphone-ul sau laptopul conectat, permițând încărcarea acestuia și partajarea ecranului în același timp.

Mai mult, acest model portabil are două difuzoare de 1W și dispune, de asemenea, de o mufă de ieșire pentru căști.

AOG GAMING 16G3 va fi disponibil din luna octombrie 2023 la un preț recomandat de 1536 lei.

Categorii: monitoare

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.